tisdag 26/5 09

jaduu, nu hare vare klassresa.
och de var de roligaste ja ha gjort på år och dar. bodaborg och hela skite va så jävla roligt. köra gokar,slotcar,laserspele,bowlingen,bade,filmen,shoppningen. allt var helt underbart skojj. men de allra roligaste var laserspele. fyyfan va skojj alltså.
men mer då. på kvällarna gick vi runt vid campingen, eller runt lite över allt. gänget assssssså! :)
haha, bodaborg utmaningarna va grymt skoj, och otroligt jobbigt. men vafan vi klara nästan alla utmaningar, fast vi fuskade lite, och vi var hela klassen tillsammans på alla utmaningarna, och vi höll på med en utmaning från halv 9 till 10. hela klassen i ett rum, och de va bara våran klass i hela huste. så de lät som vi höll på riva stället. men de va roligt.
de va faktsikt riktigt tråkigt att fara hem, önskade att vi hade varit där längre än vad vi var. men de va iaf en helt underbar helg, och alla i min klass är fan underbar, eller nästan alla iaf! :)
och killarna som lät óss sminka dom, de va ganska kul.
men iaf, nu ären över, och ja sitter här hemma och är sjuk, för att moa&nella smittade ner mej på klassresan, så jaa.
men inte så konstigt att ja blev smittad, sov i samma rum, drack ur samma flaskor. så egentligen får ja skylla mej själv. jag hade tänkt lägga in nå bilder men ja orka inte, för ja ha inte ens lagt in dom på datorn, så ja får väl göra de sen.
men iaf, jag älskar mathias. och 8månader på torsdag!
puss/antonia

Kommentera här: