is there ever gonna be a change?

torsdag å imorn äre äntligen helg!! går inte med ord att beskriva hur bra de känns. känner på mig att detta kommer bli en riktigt rolig helg med massa skratt och massa fina vänner:)
 
annars så var jag nyss på stan, efter skolan slutade, fyndade lite underkläder och en tröja! helt okej. ibland får man unna sig lite. ikväll ska jag bara mysa ner mig med en film eller något. pusshej
 

you are the only exception

veckan har gått otroligt fort känns de som, redan torsdag imorn! vad hände lixom, brukar ju kännas som veckorna är sjukt långa och dryga. igår var ju iaf evelina här och hälsade på för vi skulle ju tatuera oss osv, så hon passade även på att städa och diska i min lägenhet, vilket jag tackar väldigt mycket för!
 
träffade även saga igår, vi pratade lite och jag fixade hennes naglar, gjorde även amandas naglar idag. i helgen står det utgång på schemat, det är duvan här i helgen så det blir nog roligt! ska ut med bästa jesse med flera. tummen upp på det
 

syskonkärlekdå satt den äntligen på plats, min fina nya tatuering som betyder väldigt mkt för mig. nu har jag min syster på min arm för resten av livet och det är ingen jag hellre skulle ha där!