and then you

fredag älskade fredag, nu är du här! 30 minuter kvar tills jag slutar och sen ska jag gå hem i de fina vår vädret och njuta i solen! i helgen ser det ut som tid kommer spenderas i lycksele och i studion med victor och sedan kanske en mysig kväll med film och något gott att äta. 
 
på lördag ska jag även göra amerikanska pannkakor med nutella i och ätas med sirap och jordgubbar till brunch. kan det bli bättre?
 
 

how my dreams spin me 'round

torsdag idag men i min värld känns det som en tisdag eller en onsdag, kan vara för vi började skolan på tisdag denna vecka. Ännu konstigare blir nästa vecka då vi bara går måndag och tisdag. Sedan blir det en efterlängtad valborg med hela familjen i nordansjö. Som jag längtar!

haft en rätt chill vecka i veckan, slappa lektioner och ingenting jag behövt stressa upp mig för. De enda är att imorgon har jag en redovisning. fick veta resultatet på muntliga engelska nationella idag med, är sjukt nöjd med mitt resultat! 
 
är även anmäld till balen, och bestämt balfrisyr! snart åker jag utomlands och snart får jag hämta min katt. som tiden går och det är jag så lycklig över!