tar mitt flygplan och åker

imorgon bär det äntligen av till London!! väskan är nästan packad och spänningen ligger och pirrar i magen på mig, kan inte förstå att imorgon åker jag och mina fina vänner till London. Så roligt! Kameran följer med och då jag kommer tillbaka ska jag bomba denna ödelagda blogg med massa fina turistbilder från Storbritanniens huvudstad. 
 
annars så firade vi 50 (läs 48) dagars i torsdags, alla studenter samlades på scoutstugan och drack, dansade och pratade. Var riktigt trevligt och jag ser framemot flera såna tillställningar framöver! Blev dock en tidig kväll för min del, men jag mådde bra dagen efter så det var ganska värt!
 
 
nu ska jag forstätta med mitt london-förberedande, så hoppas ni inte blir allt för uttråkade av mina tappra, och få, försök till att blogga. PUSS
 
 

15 april

Studen då man inser att man faktiskt äger en blogg. En stund som denna! Det är iaf 15 april, som rubriken säger, det har varit påsklov med norgeresa och fjällmys (tänkte försöka ta mig in lite senare i veckan och lägga upp lite bilder från det), bokat biljetter till The Tallest Man On Earth typ nyss, haft väldigt lite skolämnen och väldigt mkt fritid. I helgen åker vi till nordansjö för 40 års kalas då min kära syster Angela fyller hela 40år idag! 
 
Annat än de där så åker jag till london om se sådär 10 dagar. HUR SJUKT?! typ fruktansvärt sjukt. Snart är det balen och balen nummer 2, BARA 56 dagar kvar till jag tar studenten. Det är nästan ännu mer sjukt. Trots så lång tid sen sist jag skrev så blev vi inge klokare för det. Nu tänker jag mysa ner mig med en film och godsaker med världens bästa pojkvän såhär på en onsdagkväll. PUSS