we are young

nu äre nära, inatt åker vi till underbara öland!
en vecka med sol och värme och min fina familj. bättre kan de inte bli
det sista måste bara packas å sen kan det gärna bara få bli kväll så vi kan åååka:)
 
jag har även kommit in i lycksele nu, så det känns bra! allt har som fallit på plats. lägenhet,skolan och vi ska beställa tapeter så vi kan tapetsera om i min lägenhet. längtar!
 
jag kommer säkert skriva ett inlägg eller två nere på öland men jag lovar inget! hare bra alla,puss
 
öland 2009. sist vi var där, helt sjukt att det är 3 år sen

tvättdag

hela den här dagen kommer bestå av tvättning, allt som ska med till öland måste tvättas. kommer vara så himla roligt, verkligen!
 
igår var jag iaf och kollade på lägenheter i lycksele, en var ganska fin, om man gör något åt väggarna, och den andra var hemskt. så det får bli den med fula väggar. har iaf en lägenhet nu tills skolan börjar å det känns bra:)
det kommer vara som att bo i en liten låda men det är ju bara jag som ska bo i den så det ska nog fungera!
 
nä, nu kallar tvättmaskinen, hare bra!
 

midsommar 2012

hej ni alla glada filurer. sitter och väntar på att klockan ska bli halv 8 då jag ska jobba!
midsommar helgen är över och den var så himla rolig, fredagen spenderades i åsele med massa trevliga människor och god mat med min kära katarina. på lördagen drog jag, mathias, dennis och tobias till gafsele till annat trevligt folk, kvällen spenderades med massa skratt och dans!
 
på fredag åker jag och min familj till öland, kommer bli mysigt! vara en vecka på öland med min älskling är något jag ser fram emot:) nu ska jag visa bilder sen midsommar och sen titta mer på tv, tjaråå!