Halfway around the world

fredag nu och efter skolans slut så äre bara fara hem till åsele, packa om och sedan åka vidare till sollefteå där jag ser fram emot (eller inte) en jobbar helg. ser ut som det blir en långpanna på lördag, 10 till 10-11. men man får tänka på pengarna! 
 
annars så har veckan gått rätt fort, spenderat massa tid på gymmet med jobbiga spring pass. varit med mina fina vänner och bara haft det skönt! provade baka en nyttig kladdkaka i veckan oxå, den va inte helt fel!
 
nu har jag inget mer och säga så, puss å puss
 
 

this is what i feel

peppad tjej som snart ska ge sig iväg på första gympasset denna termin! kommer vara otroligt skönt men samtidigt jobbigt innan man kommit tillbaka till samma kondition man hade innan sommaren. 
 
annars så har dagen varit rolig, haft estetdag och kämpat oss igenom den årliga tävlingen. 3orna vann såklart!
men vi skrattade, byggde grejer, kastade bollar och vissa till och med badade;) 
 
senare blir det idol med amanda och lite gitarrspel och möjligtvis lite läsning, men nu kallar gym. pusshej
 
 

everything that kills me makes me feel alive

sitter just nu på naturvetenskap. verkligen min grej! wiho.. 
längtar hem till åsele och bara ta de lugnt, även fast första veckan är rätt slapp så känner jag mig väldigt utmattad och less. hur kan man redan va less? början av veckan va rolig iaf, träffade ludde och umgicks massa med min amanda! annars så har jag insett att mitt liv i sommar har varit väldigt musikfritt så att nu komma tillbaka till musiken och spelningar gör mig väldigt lycklig!:) julshowen har börjat planeras oxå, spännande