be the song

skola och återigen skola, består mitt liv av någonting annat? jo förstårs träning och mat. och victor. allt annat har jag antligen inte tid för eller ingen ork för. är det så här mitt sista år kommer att se ut? förhoppningsvis kommer det iaf att hamna lite roligare saker med på listan oxå.
 
ihelgen är det inge jobb, ledighet. lycka! ska åka till vilhelmina där vi ska fira mormor som fyller hela 80år och sedan på lördag ska vi på bröllop i nordansjö! spendera tid med min fina familj och vara på bröllop, går inte att få göra något som är bättre. på söndagen ska jag även hälsa på amanda i järvsjön för första gången! helt sjukt att vi ha känt varandra i 2 år utan att jag har varit där, men nu äntligen. 
 
hoppas ni alla har det bra osv. 
 
 

ain't it fun

torsdag är kommen och vi har haft en sådan estetdag igen, som varje år! iår åkte vi till ett ställe som hette tuggengården i ett ställe som heter tuggen. det var tydligen en gammal konstnärs gamla hus som skulle vara intressant av något slag. men roligt vare ändå, vi målade varandras porträtt utan att kolla på papperet, skulle göra männskliga statyer som föreställde städer. gjorde även apelsinleken som alltid!
 
nu inväntar jag och victor middagssällskap av jonas och julia! kräftskiva står på schemat. mumsigt! annars har jag haft en toppen träningsvecka som slutade i dödspass idag med hilda! träningsvärken kommer vara som guld i mun imorgon!
 
 
 
 

Återigen till vardagen

första dagen av skolan är gjord, började dagen med ett leende men den slutade med att jag ungefär ville skjuta mig. schemat är helt sinnessjukt, det är bytt lärare, klassföreståndare, syven, rektorn och allt annat konstigt. var ungefär som att vi började 1an igen och allt var nytt. men att få träffa mina fantastiska vänner var det största + av allt! och ikväll får jag äntligen efter en hel vecka mysa med min älskade stampe igen!!!
 
nu ska jag dra lite snabbt vad som hände resten av våran semestervecka. vi kom ju som sagt till solle och där vi umgicks med evelina och jonatan. Vi spade på hallsta med goda drinkar, var runt på loppis, sen så firade vi evelina som fyllde 24 på fredagen med att åka till sundsvall och åt på ett tapas ställe. maten var obeskrivligt god!! sedan åkte vi faktiskt tillbaka till umeå på lördagen och spenderade natten hos victors kompis jonathan. vi drog på en bio och sedan på söndagen gick vi ut och åt lunch och kollade runt lite! landade igen i lycksele igårkväll och det var ungefär det bästa jag varit med om, vår säng, vår lägenhet och äntligen tare lite lugnt!
 
tack till alla och speciellt tack till victor som gjorde den veckan till den bästa någonsin!