a fire in her soul

höstlov och antonia inser plötsligt att hon äger en blogg, heh. Har inte gjort speciellt mycket på senaste, skola, studio, lite jobb, varit med min pojke, sett hockey osv! 
 
som sagt, det är höstlov och idag började jag dagen med att städa hela lägenheten. vid 4 någon gång kommer katarina hit!! det ska bli roligt att träffa den tösen igen. på onsdag kommer luddeludde hit och ska hjälpa mig med lite trummor i studion, toppenbra! på torsdag åker vi äntligen till storuman och på fredag äre äntligen halloween! har en bra magkänsla inför halloween. 
 
hoppas ni alla har en bra vecka, höstlov osv. bjuder på en bra låt från the scripts nya album
 
 

lunchdate

idag bjöd min fina på lunch, det är alltid lika mysigt att gå ut och äta med han och sen bara sitta och prata och rå om varandra. speciellt nu när han har mkt jobb och jag går skola hela dagarna, + på det så har han hockeyträningar ungefär jämt. så all tid med honom är guld värd! 
 
annars så händer det fortfarande ingenting, men snart äre lov och halloween!! 
 
 

studio och jobb..

..är två ord att använda för att sammanfatta denna helg och vecka. har iaf nästan mixat klart den första låten till mitt gymnasiearbete, ska börja på den andra på tisdag om allt går som planerat! jobbade igår mellan 10 och 18, sprang som en tok ungefär hela dagen. 
 
har totalt noll saker att blogga om, just nu är mitt liv ganska tråkigt och samma sak händer varje dag. ingenting nytt eller spännande. har inget att fota, inget att göra, inget att säga. förutom att jag, stampe och victor ligger i soffan eller sängen varje kväll och ser på serier. ibland varierar vi och går in till amanda. 
 
längtar efter höstlov och att få träffa ludde, längtar att åka till storuman och att fira halloween. hoppas tiden börjar gå lite snabbare!
 
bjuder på en bild på mig och min fina pojke som har blivit så stor!♥