fredag 30/10 09

jaduu, nu äre fredag... . ... de betyder att de snart är slut på lovet :(
men ajaa...nu ska ja tänka positivt. igår vare bäst, massa mys vill jag lova. först bad med bästa, bubbelpoolen i mitt <3, vi hade skumkrig, det var skum överallt(a), men de var bäst. efter det, tog vi på oss massa kläder, typ tjocktröja, långklasonger, mössa vantar, massa filtar täcken, och sånt. la oss ute på balkongen och bara sov:]
de var så jävla skönt :)
men aja,ikväll har jag vare på middag hos mathias, familje middag. det var ganska bra faktiskt :)
har inge bilder sen ikväll, hade hoppats på det, men ja har inge bilder;p
men nån bild sen igår har jag iaf, men aja imorn blire middag här hemma, ska ha massa gäster, men de bli bra
puss/antonia

saknar dig farfar

torsdag 19/10 09

gash, lovet har gått för fort, de är fan torsdag nu? vafan... vill inte att love ska vara slut, inte än! :(
men iaf... idag har jag vare banrvakt, åt lilly. det har varit ganska mysigt. jag vaknade vid 9, då for alla, så då klädde jag på lilly, alla kläder ytterkläder, sen for jag till lekparken och lekte med hon en stund. efter en stund kom mathias, ååh han och lilly var as söta. (a) ska visa bild senare.
sen efter det, for vi hem en stund, trodde att ja skulle få in lite mat i lillmagen hennes, men nejnej, så de var bara och klä på hon igen ytterkläderna och la hon i vagnen, gick en lång promenad tills hon somnade, kände mig faktiskt ganska duktig efter det, sen gick vi hem, hon sov några timmar, sen vare bara att göra mat :)
hon är en liten trollunge hon :)
men aja, ikväll blire Katarina och emelie, vi ska ha tjejkväll x 100, mysigt värre, puss/antonia
btw; jag och mathias bakade en go kladdkaka(a)

goo :]

onsdag 28/10 09 - frida & jennelie

onsdag nura, fan..lovet går för snabbt, men iaf, i dag kom frida och jennelie här. dom kom hit med 10 bussen och for nyss hem. det gick för snabbt när dom va här, kändes inte som om vi han göra något. men vi fick iaf vara med dom, och de var bäst. kommer bilder sen:)
men aja, imorn kanske de bli mys med katarina och emelie, typ bada badtunna och sånt, prata. men jag vet inte riktigt än om det är helt bestämt, men vi se väl :) btw;jag och kk fick söt gåva av jennelie och frida, de va seriöst bäst! men aja nu orka ja inte skriva något mer,puss/antonia


gååvaa :]
(dagens outfit)