a sky full of stars

dag 1 av ledighet, 1 av 4 dagar jag har ledig på 3 veckor. känns lite sjukt samtidigt som det känns sjukt bra att jag har fått så mycket jobb som jag fått! dock hade jag önskat att denna dag av ledighet kunnat spenderas tillsammans med min kärlek, men han jobbar.. dygnspass desutom så jag ser honom inte förrän imorgonbitti. får iaf spendera dagen med honom imorgon♥♥
 
helgen som kommer kommer bestå av jobb, på fredag jobbar jag 05.45-13.00 sen 17.00-21.00. bra start på helgen, men pengar är alltid bra!! 
 
 

midsommar 2014

nu var midsommar gjord, åkte till nordansjö för att umgås med min fina familj! det var kallt, regn ibland, blåsigt, ibland hade vi tur med lite solstrålar oxå. men trots det tråkiga vädret så var vi ute hela dagen, åt god mat, dansade runt midsommarstången och hade femkamp. allt som saknades var min victor som var tvungen att stanna i lycksele och jobba! 
 
hoppas ni alla hade en superbra midsommar ni med!
 

jobb och mys

nu består vardagen, för både mig och min pojke, mys med stampe och jobb. dock är jag ledig nu tills på tisdag, sen nästa helg jobbar jag min första riktiga helg själv, gud vad jag är nervös. känns som jag har allt under kontroll dock, hoppas bara jag känner rätt!
 
annars så händer det inte så mkt mer, duschade stampe idag, han var inte glad må jag säga haha. hoppas ni andra har ett bra lov också!