fredag 27/11 09

fredag nura, inte alls gjort mkt, eller jo, eller jaa, eller bra kvälll vare iaf:)
men de tar vi sen, för nu ska ja berätta att ja va duktig idag och tog svinis spruta, så nu är jag snart immun, det värsta är bara huvudvärken och slöheten, lovar att ja kommer ha feber imorn oxå, kul ;p
men aja, ikväll har jag vare med katarina och emelie, vi köpte godis och majskorkar, och såg idol. när idol slutade for jag och emelie ut och raggade epaaa, med älsk, alex och tobbe, haha fan vad roligt. sen blev det pizza där mitt uppe allt oxå, väldigt mysigt :)
imorn ska jag till farmor i strömsund över dagen, dollar blire nog oxå, sen på kvällen blire mys me mina brudar. puss på det, och puss/antonia

torsdag 26/11 09

torsdag nura, snart helg :)
känns ganska skönt faktiskt, men aja, idag var ja på skolan, det var ändå slappt, jag vet inte varför, men jag tycker inte skolan är jobbig, okej, de är drygt, men inte jobbigt? det är as slappt jue!
men aja, idag har jag varit med bästa katarina, vi har bara prata om allt, och skratta som vanligt, mat lagningen var ju ändå bäst, haha att dansa lyssna på musik medans man lagar mat äre bästa som finns och jag menareee :)
men aja, sen vid halv 8 for vi till ishallen och såg på hockey. det var apojkarna, åsele mot vmina. och det blev 4- 4. haha de var en rolig match!
- alltså ja skäms över me*il just nu..
- vadåra? haha
- men han ser ut som en fluga..
- HAHAH okej?
det var roligt :]
men aja, efter matchen så var okpa söt och skjutsade hem mig och katarina, så tack på han :)
ska kanske vara med katarina imorn oxå,tro jag:)
men nu blire bilder,puss/antonia
(dagens outfit)

tisdag 24/11 09

tisdag nura, har vare hemma från skolan, var det igår oxå, min mage tar seriöst död på mig, fattar inte vad som är fel.. men aja, hoppas det går över tills torsdag bara.
men aja, eftersom jag har varit hemma, så förstår ni säkert att ja jag inte alls har så mkt att skriva, det ända jag har gjort är att sova och sett på tv, haha.. ganska skönt ändå, sen har jag ju varit med älsklingen oxå. så glad att han är med mig och gosar när jag är sjuk. puss på han
men aja, nu har jag faktiskt inte så mkt mer att skriva, ska snart vara med mathias igen, vi ska nog baka tro jag, eller han ska baka och ja ska titta på ;)
men aja,puss/antonia


(sjukoutfit)