hot summer days

idag har vädret varit på topp här i åsele, legat ute och solat, spelat kubb och passat runt med fotboll, har packat upp studsmattan och ätit glass. vädret gör mig på sånt bra humör!!
 
imorgon kommer bror min och hans familj, hela mysiga skansholmgänget. till den äran har jag och victor planerat en femkamp till lördagkväll så vi håller tummarna på att det fina vädret håller sig hela helgen. pussa line that never ends

tisdag idag, dock har jag ett x-antal gånger fått för mig att det är onsdag? hur det kommer sig vet jag ej. med onsdag så kommer sista konsterten för i år och sista konserten för mina vänner i es3, så himla tragiskt det känns!! sedan åker vi hem till åsele över helgen, ett tag sen vi var där nu! 
 
idag hade jag ingenting på skolan, gick dit och insåg snabbt att min ljudteknikslektion var inställd på grund av uppspelningsprov. sög ju. så jag satt där hela dagen och bara väntade på att få göra ett nationellt prov som jag missade då jag va utomlands, skönt att få det bortgjort. var även på hanna nygrens examenskonsert ikväll, fantastiskt duktig är hon!
 
ikväll stod detta på schemat, bara mys och lyx med världens bästa pojke

down by the riverside

idag är en dag då jag uppskattar hur mycket underbara människor jag har runt omkring mig, glad att jag släppte bort det som fick mig att bli nere och tagit mig an saker som gör mig så himla lycklig! Lycklig att mina fina vänner alltid finns där för mig då det behövs, att dom får mig skratta hela dagarna. Att jag lyckats få världens bästa kille, att ha en människa som han, vid min sida, hela dagarna, det är något jag älskar mer än jag kan förstå det själv. 
 
nu längtar jag bara tills jag får gå bal med alla underbara, hålla mina vänner i handen medans vissa av dom tar studenten, längtar efter att få lägga mig och somna bredvid min fina, längtar efter alla stunder jag får spendera med de bästa människorna i världen. 
 
 jag älskar dig