fredag 29/5 09

nu fredag igen, veckarna går ändå ganska snabbt. och de är bra, för då äre snart sommarlov. längtar.
de är som sagt bara två veckor kvar. snart snart. men två veckor går ju snabbt, så snart äre ju sommar.
den efterlängtade sommaren.
men aja, de är fredag och ja är i vilhelmna/skansholm. var nyss och kikade på dom som gick på studentbalen. alla var så fina och evelina&mattias var så jätte fina. jag kan själv säga att jag längtar tills ja få gå på bal. och känna mej som en prinssesa för en kväll. och ha fina kläningar på sig, en fin hår uppsättning.
jag träffade oxå mli,anna,lovisa,cissi,sofie&josefin eller andra oxå men dom är ja inte så bra kompis med. skulle träffa gaffel, men hon kom aldrig. eller ja hann fara innan hon gick ut. men ja hinner ju träffa hon imorn. som tur är!
nää nu ska ja sätta mig och spela spel med wilma:) och sen blire goomaten,
och btw; imorn vilhelmna & grillfest med min härliga familj! :)
saknar dej mathias<3
puss/antonia

tisdag 26/5 09

jaduu, nu hare vare klassresa.
och de var de roligaste ja ha gjort på år och dar. bodaborg och hela skite va så jävla roligt. köra gokar,slotcar,laserspele,bowlingen,bade,filmen,shoppningen. allt var helt underbart skojj. men de allra roligaste var laserspele. fyyfan va skojj alltså.
men mer då. på kvällarna gick vi runt vid campingen, eller runt lite över allt. gänget assssssså! :)
haha, bodaborg utmaningarna va grymt skoj, och otroligt jobbigt. men vafan vi klara nästan alla utmaningar, fast vi fuskade lite, och vi var hela klassen tillsammans på alla utmaningarna, och vi höll på med en utmaning från halv 9 till 10. hela klassen i ett rum, och de va bara våran klass i hela huste. så de lät som vi höll på riva stället. men de va roligt.
de va faktsikt riktigt tråkigt att fara hem, önskade att vi hade varit där längre än vad vi var. men de va iaf en helt underbar helg, och alla i min klass är fan underbar, eller nästan alla iaf! :)
och killarna som lät óss sminka dom, de va ganska kul.
men iaf, nu ären över, och ja sitter här hemma och är sjuk, för att moa&nella smittade ner mej på klassresan, så jaa.
men inte så konstigt att ja blev smittad, sov i samma rum, drack ur samma flaskor. så egentligen får ja skylla mej själv. jag hade tänkt lägga in nå bilder men ja orka inte, för ja ha inte ens lagt in dom på datorn, så ja får väl göra de sen.
men iaf, jag älskar mathias. och 8månader på torsdag!
puss/antonia

tisdag 19/5 09

2dagar nu, och ja känner hur mkt ja längtar! :)
har nästan packat färdigt, har bara lite små saker kvar. men ja vettefan om he ryms, min väska är fullpackad. inte bra, och ja kommer inte orka ha två väskor, men om ja måste så måste ja ju..
men iaf. mitt rum ser helt enkelt ut som ett bomnedslag, kläder exakt överallt. de blir fan alltid så när ja ska packa för att fara nånstans, eller bara om ja ska va borta länge, och om de är utanför åsele. eller inte när ja far te typ fjälle. elelr vilhelmina, men om ja ska långt! :)
så när ja ha packa färdigt så måste ja städa upp allt, och när ja ändå håller på med de så ska ja oxå städa garderoben.
ajaa, imorn kommer bli en dryg dag tro ja, den kommer nog kännas som om den aldrig tar slut, men de kommer bara vara för attt man vill så gärna ha torsdag. men om ja ha tur så gåren snabbare!
på tal om imorn, då har ja fotbolls träning, och på tal om fotboll så har jag match i lse på sönda när vi ha komme hem från östersund. men jag vet inte om ja kommer få spela men ja måste väl ändå fara dit tro ja. men ja hoppas att ja kommre få spela iaf.
i dag har ja inte gjort nått utom att packa och läsa. jag har fått min twilight bok, så nu håller ja på att läsa den, dom är så bra så ja ha fan läst 200sidor på två dagar. men de är bra, tro ja! :)
menjaja, jag kommer nog inte hinna skriva imorn, så nästa gång ja skriver så kommer ni få höra allt om östersundresan!
puss/antonia