en tid av stress och glädje

I vanliga fall är jag kass på att blogga, men för tillfället är jag mer än kass! Mitt huvud är fullt av coda, vilket är våran stora musikal som vi gör som slutprojekt på skolan, vi har rep alla dagar i veckan och det är även kvällstid. Det är fruktansvärt påfrestande på alla vis, men samtidigt så fruktansvärt roligt. En massa skratt och glädje och tid som får spenderas med de bästa människorna som finns. Dock rullar det även på med annat skolarbete och ett liv och en familj. Har inte mkt tid över så jag försöker ta vara på alla stunder jag har med min fina pojke. 
 
På tal om min fina pojke så firade vi faktiskt hela 1 år igår, att tiden kan gå så fort, att livet kan kännas så bra. Han gör mig bättre på alla sätt och vis och ingen är gladare än jag att jag har honom i mitt liv! Jag älskar dig Victor. Annat än att vi firar 1år så har vi även börjat planera livet framöver, vilket är Sundsvall, ny lägenhet och förhoppningsvis att ta sig in på universitet. 
 
Det är 120 dagar tills jag tar studenten, vilket betyder att snart måste det köpas studentklänningar och skor. Det är studentbal och klänning till det och en hel del andra saker som ska fixas. Stress och en hel del glädje är det jag lever i just nu, men det är jag ändå helt okej med. 
 
 

Kommentera här: