nails

nyss kommit hem efter att ha gjort naglar hos isabelle! är riktigt nöjd! det blev precis som jag ville om inte bättre. ni kan kolla in mina naglar samt många fler på hennes instagram - isabellesnails!
 
annars så är skolan som vanligt, vi träna inför konsert och betygssnack har påbörjats. nu äre även bara 3 dagar till balen, som jag längtar!!
 

p!nk

tillbaka i lycksele efter en grym helg i stockholm! varit på grönan, gått på stan, haft sol coh regn och sedan det bästa av allt, konserten med p!nk. det kan ha varit det bästa jag gjort i hela mitt liv. känslan, showen, låtarna, sången, hela hon är ju bara fantastisk! från första sekunden till slutet levererade hon! det kan inte ha varit bättre än va det var! de där var helt klart lycka som kommer finnas kvar länge. 
 
i veckan är det mkt, naglar imorn, samt repa till estet konsert, färga hår, fixa allt för balen, konserten som är på torsdag och sedan själva balkvällen som är på fredag! guud vad jag längar. kommer ha mina fina brudar där och min fina pojke!