victors spa och relax

när jag kom hem idag så öppnades dörren och våra lägenhet var omgjort till ett spa. lugna och fina låtar(speciellt utvalda för mitt tycke) spelas och victor gav mig ett "massageprogram". först på programmet var det dusch och peeling. skrubba kroppen och bli ren. när jag kom ut sen stod victor med en morgonrock och tofflor utanför som jag skulle ta på mig, sen blev det fotmassage, ett glas vin, körsbär och vindruvor. Efter detta så fick jag ryggmassage. 
 
att jag lyckats få denna pojke, det är jag så himla otroligt lycklig över. att han BARA är min. att han hela tiden överraskar mig och är gullig gör mig till den lyckligaste flickvännen på denna jord♥ 
 
Jag älskar dig victor!
 
 

åselemarknad 2014

hemma i lycksele igen efter en toppenhelg i åsele. träffat min fina familj och träffat ungefär alla vänner som jag inte träffat på sjukt länge! har dansat,skrattat, druckit gott och ätit gott. Avslutade helgen med bad och sol på stamsjön oxå. tack alla för en underbar och efterlängtad helg! 
 
 

mot åsele!

äntligen är jag äntligen färdig på jobbet och om 30minuter åker jag till åsele med min kärlek, men även josefin och petter! efter att ha kollat på bilder och videor som folk lagt ut senaste dagarna, efter att ha fått längta och varit lite ledsen för att jag inte varit där, så är det ÄNTLIGEN dags. hem till min familj och massa vänner och roligheter. 
 
 bild sen förra årets åselemarknad, så kul det var! men roligare skare bli i år