king and cross

sitter just nu i kära storuman, hans föräldrar var och hälsade på i fredags för att titta på victors hockeymatch, så jag åt middag tillsammans med dom och sedan såg vi lite hockey och efteråt åkte vi till storuman med dom. Vi har inte gjort någonting speciellt i helgen alls, bara lixom varit. Jag och victor har ju inte allt för mycket tid med varandra nu för tiden då allt med skola och arbete förstör. Så lite tid att bara få rå om varandra är guldvärt. Vi har även passat på att träffa en av victors kompisar och så med. 
 
Annat än de så är våran katt en trattkatt. Han kastrerades i måndags och skulle egentligen ha tagit av tratten för 3 dagar sedan men då vi tog av den så slickade han upp såret så nu måste han ha på sig den igen. Han är så sötful i den haha! 
 
gjorde bort ett stort och jobbigt prov i fredags i kulturhistorian, kändes sjukt skönt att det är klart. Men nu i veckan har jag matteprov, en hemtenta som ska skrivas, vi ska åka på turne och massa coda-saker. Det är fullt upp för tillfället. Hoppas ni alla har det bra och så hörs vi då vi hörs, puss och kram
 

Kommentera här: